top of page
Tervist köögist

Tervist köögist

Kas soovid, et Sul ja Sinu inimestel oleks tööl olemas kõik võimalused saada mitmekesist ning tervislikku toitu? Toitu, mis annab jõudu ja energiat, et jaksaksite tööl endast parima anda. Toitu, mis aitab olla vastupidavam (viirus)haigustele ning pidada vastu stressile. Muidugi, kes siis ei soovi.

Aga, kas Sa tead, kui palju tervist jõuab Sinu ettevõtte köögist sööjate, st Sinu ja Sinu inimeste,  taldrikule tegelikult? Teeme selgeks! Teeme paremaks.

TEEMAD

Programm koosneb koolitusmoodulitest, nõustamis-sessioonidest ja menüü analüüsist

:: Selle programmi tulemusena on Sinu ettevõtte (köögi)tiim

  • teadlikum sellest, mida tähendab tasakaalus ja tervislik toitumine tegelikult;

  • õppinud koostama menüüd, mis on mitmekesine ja pakub häid valikuid kõikidele sihtrühmadele (sh eritoidu vajajatele);

  • saanud julguse olla köögis uute maitsete avastaja ja uute tervislike toitude looja;

  • tugevam, ühtehoidvam ja terviseteadlikum kui varem.

:: Koolitusel osalejad uurivad, katsetavad, avastavad ja saavad teada

  • millised on uued toitumissoovitused;

  • mida räägivad toitumisuuringud meie toitumisharjumustest;

  • kuidas on toit seotud meie vaimse tervisega ja miks see teadmine köögis vajalik on;

  • milline on tasakaalus menüü ja miks see oluline on;

  • mida tasub menüüd koostades teada ja millega arvestada;

  • kui hea on teie köögi menüü, võrreldes toitumissoovituste ja sööjate vajadustega;

  • kuidas lihtsate vahenditega tuua menüüsse tervisesõbralikku mitmekesisust;

  • mida tasub teada toidumaailma ohtudest (e-ained jmt);

  • kuidas kaasata ettevõtte töötajad uuendustesse ja miks see on hea mõte;

  • kuidas vähendada raiskamist köögis;

  • koostöö köögis ja teenindusletis ehk kuidas uut menüüd sööjatele pakkuda (maha müüa);

  • kuidas oma tööst rõõmu tunda.

MIDA VEEL?

:: Lisaks:

  • huvitavaid fakte inimese organismist, vitamiinidest, mineraalainetest jt kasulikest ainetest;

  • avastusi maitsmismeelele;

  • menüü analüüs koos tagasiside ja soovitustega;

  • personaalsed nõustamised teadlikkuse tõstmiseks ja kogemuse saamiseks.

KELLELE?

:: Sulle, kui:

  • Sinu ettevõttel või asutusel on oma köök ja köögitiim ning Sa soovid, et köögi poolt pakutav menüü oleks tasakaalus, tervislik ja mitmekülgne (sh eritoitujate vajadusi arvestav);

  • soovid, et toit, mida köök pakub, aitaks hoida Sinu inimeste head tervist ning töövõimet; 

  • soovid, et köögitiim oskaks ja tahaks olla Sinu ettevõttes üks töötajate terviseedenduse eestvedajatest (koos Sinuga).

FORMAAT?

:: Võimalused:

  • koolitusampsude või lühikoolituste sarjana veebis (Zoom, MS Teams) koos iseseisva tööga 

  • 4-st moodulist koosnev koolitus grupile koos iseseisva töö, individuaalse nõustamise ja köögimenüü analüüsiga.

  • väikeste kohandustega sobib terviseedenduse programmina ka teistele tiimidele. 

HEA TEADA!

Meie töö on muutunud füüsilisest üha rohkem istuvaks ja vaimseks. Muutunud on ka meie organismi 

energia- ja toitainete vajadus.

Programmi maht

1,5 kuud, millest: 

  auditoorne töö 16 AT;

  iseseisev töö 12 AT

+ nõustamine 

Koolituse

läbiviimise meetodid ja põhimõtted:

Loe siit!

bottom of page