top of page

Terviseks! Väljas söömise päev

Igal aastal, ühel kindlal augustikuu päeval (31. augustil) peetakse Ameerika Ühendriikides üht erilist päeva. See on "Väljas söömise päev". Milline tore idee!


Miks haarasime meie sellest ideest suure rõõmuga kinni ja juba teist aastat järjest pakume organisatsioonidele ja meeskondadele võimalust seda päeva koos meiega seda tähistada?


Siin Sulle mõned põhjused:

  • Väljas söömise päev aitab edendada tervislikke harjumusi;

  • Väljas söömise päev aitab tugevdada suhteid ja tuua meeskonda uut koostöist "hingamist";

  • Väljas söömise päev aitab kaasa suuremale heaolule ja vähendab tööväsimusest tekkinud stressi.


Väga head põhjused kõik, et võtta väljas söömise päev oma organisatsiooni tervise- ja heaolustrateegia osaks ning seda iga-aastaselt teadlikult tähistama hakata.

Kõige meeldivamad mälestused tekivad siis, kui kogunetakse koos ühise söögilaua taha.

Kuidas väljas söömise päeva tähistada?

Valikuid on palju ja kõik sõltub sellest, mida soovid sellega saavutada. See võib olla lihtne meeskondlik väljasõit loodusesse, linnaparki, randa või mõne avatud terrassiga suvekohviku külastamine, et üheskoos head toitu nautida ja hetkeks tööst eemalduda.


Ent see võib olla ka midagi palju enamat. Näiteks, hästikavandatud meeskonnakoolitus, mis pakub võimalust:

  • kontorist välja loodusesse minna (kaugtöötegijatele ülilahe kohtumise viis),

  • toiduvalmistamisele ise käed külge panna (see võib olla väga põnev väljakutse) ja

  • koostööoskusi ning terviseteadlikkust arendada (terves kehas terve vaim!).


Hea on see, et väljas söömise päeva sisustamisel ei ole piiranguid. Koos meiega saad seda erilist päeva tähistada mitmel moel:

Meeskonnakoolitus "Väljas söömise päev"

Kust on väljas söömise päeva tähistamine alguse saanud?

Teadaolevalt Ameerika Ühendriikidest, kuid, vaatamata paljudele pingutustele, ei ole selle päeva tähistamise algatajat siiani leitud. On otsitud välirestoranidest, piknikualadelt, rannakohvikutest, parkidest ja mujalt. Siiski on otsijad kindlad, et just 31. augustil on ta kusagil väljas ning naudib head toitu. Nii, nagu paljud teisedki :-).

Mulle on lihtne muljet avaldada. Ma ei vaja uhket pidu, et olla õnnelik. Lihtsalt head sõbrad, hea toit ja hea naer - siis olen ma õnnelik. Olen rahul. (Maria Šarapova, tipptennisist, sportlane)

Meie kutsume ka Sind nii toredat päeva koos oma meeskonnaga tähistama ja kui soovid anda päevale erilise ning tähendusliku sisu, tugevdada koostööd ja edendada terviseteadlikkust, siis kutsu meid kaasa.


Võta ühendust: info@mashtervis.ee või telefonil 5210325


Toredat suve, sisukat augustit ja head tervist!

MASH tiim

bottom of page